CONDICIONS DE VENDA

INFORMACIÓ GENERAL

Les comunicacions, ordres de compra i pagaments que es facin durant les transaccions efectuades en el Lloc Web podran ser arxivades i conservades en els registres informatitzats de Núria Vilasis Modelart i Plata, per tal de constituir un mitjà de prova de les transaccions, en tot cas, respectant les condiciones raonables de seguretat i les lleis i normatives vigents atenent al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de dades les persones físiques, pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD) i a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, i als drets que assisteixen als Usuaris conforme a la Política de Privacitat d’aquest Lloc Web.

L’ús del Lloc Web i de la botiga en línia, implica per part de l’usuari l’acceptació completa de totes les clàusules i condiciones d’ús incloses les pàgines de Política de Privacitat i Avís Legal, així com les Condicions de Venda descrites a continuació.

COM FER UNA COMANDA

La compra de les meves joies, es pot fer per comanda a la botiga en línia del web, també posant-te en contacte amb mi a través del formulari web o mitjançant DM a les xarxes socials de Facebook i Instagram.

Les joies de la botiga en línia sempre estan en estoc en les quantitats indicades. Per la resta de joies, et confirmaré si està disponible en el moment de fer la comanda.

Si necessites saber la talla d’un anell o polsera, pots consultar les guies que trobaràs a la Web
Per a qualsevol dubte, d’alguna joia o de com fer la comanda, em pots enviar un missatge amb el formulari de contacte.

FORMES DE PAGAMENT

Podràs fer efectiu el pagament de la comanda previ enviament, mitjançant Targeta o Paypal.
Per a pagaments mitjançant transferència bancària, posat amb contacte amb mi abans de finalitzar la comanda.

En cas de cupons descompte, promocions i ofertes, aquests no seran aplicables per a peces de comandes personalitzades i/o fetes per encàrrec.

Les factures seran enviades al correu electrònic facilitat pel client, un cop confirmada la comanda, en format Pdf.

TEMPS DE PREPARACIÓ I LLIURAMENT DE COMANDES

Les joies sempre les envio embolicades en una capseta de regal, i amb paquet protegit per tal que us arribin en perfecte estat.

Per les comandes que no són personalitzades i amb disponibilitat d’estoc, el temps per preparar les peces i enviar-les és de 24- 48 hores en dies laborables.
Per a comandes personalitzades, el termini de preparació i lliurament és a confirmar.

ENVIAMENTS

Els enviaments de les joies les faig per Correu certificat, i et faré arribar per e-mail el número de seguiment.
Els costos d’enviament van a càrrec del client, i s’aplicarà la tarifa vigent de correus tant per enviaments nacionals a península i Balears com a Canàries, Ceuta, Melilla i Europa. Per a la resta de països consulteu-me el preu si teniu algun dubte.

Els terminis de lliurament de correus per paquets certificats són:
– 3 dies hàbils en destí nacional
– 2-4 dies hàbils en destí europeu
– Resta de destins depèn de cada país.

Si voleu lliurament urgent de la vostra comanda, el puc fer per l’empresa de paqueteria Seur, sempre consultant el preu abans i amb la vostra confirmació.

Si-us-plau, assegura’t que l’adreça d’enviament és la correcta, si detectes una errada un cop feta la comanda, avisa’m i procuraré solucionar-ho. Tingues en compte que un cop efectuat l’enviament, no es pot modificar ni cancel·lar. No em puc fer responsable dels costos per comandes retornades per aquest motiu ni de segons enviaments.

No em faig responsable dels Impostos, i taxes de duanes que es puguin generar per enviaments a determinats països, aquests aniran sempre a càrrec del client.

Tampoc em faig responsable dels paquets que es facin malbé o que es perdin durant el transport, però si és el cas intentaré ajudar-te a solucionar el problema.

No em faig responsable dels retards en el lliurament per part de correus o l’empresa de transport, ja que no depèn de mi.

CANVIS I DEVOLUCIONS

Totes les meves joies podràs tornar-les, excepte les que siguin personalitzades i/o fetes per encàrrec.
En cas de voler retornar la comanda, m’ho has de comunicar per e-mail a hola@nuriavilasis.cat en un termini màxim de 14 dies un cop rebuda la peça.

La joia ha d’estar en les mateixes condicions que l’has rebut, i s’ha de retornar en el mateix embalatge i per correu certificat amb número de seguiment.

Un cop m’arribi la devolució i comprovi el bon estat de la peça, et retornaré l’import total de la joia.

No s’acceptarà la devolució si la joia no està en bones condicions o ha estat utilitzada.
Les despeses d’enviament de la devolució van a càrrec del client.

En cas d’un error en preparar la comanda, en l’enviament per part meva o per defecte en la joia, les despeses de l’enviament de devolució i canvi aniran a càrrec meu, així com l’enviament de la nova joia de reposició.