Faqs2023-03-28T19:21:11+00:00

Preguntes freqüents

Si tens algun dubte que no apareix a continuació no dubtis en trucar-me o enviar-me un correu electrònic.

Talles2023-03-29T10:03:23+00:00

Els anells i les polseres rígides, són les úniques peces per les que és important que sàpigues la talla.

Si no saps quina és la teva talla, consulta-ho als següents enllaços!

Personalització2023-03-23T10:00:04+00:00

Totes les meves peces son creades i fetes a mà amb un procés totalment artesanal.

En cada col·lecció les peces les reprodueixo una a una, es per això que mai son exactament iguals.

En el cas de les col·leccions que hi peces fetes amb argila polimèrica, el color i la forma del dibuix es diferent en cada peça, pràcticament impossible de reproduir-lo igual, precisament això les fa úniques.

Per encàrrec i amb un termini de lliurament acordat prèviament, algunes de les peces les puc fer d’una mida o color personalitzat.

Si vols alguna peça en el teu color preferit, o en una altre mida, pots posar-te en contacte amb mi mitjançant el formulari i la crearem juntes!

Què és i com tractar la plata2023-03-23T09:56:19+00:00

La plata que sempre utilitzo es plata de llei 925. Aquest material pot oxidar-se, de fet s’enfosqueix amb el pas del temps degut a diferents factors, com l’exposició directe i prolongada a la llum del sol, pel contacte amb productes cosmètics, o pel pH de la suor de nostra pell.

La millor manera de netejar-la es posant damunt la peça una mica de bicarbonat i unes gotes d’aigua, fregant amb els dits suaument eliminarem la capa d’òxid, després esbaldir molt bé amb aigua i eixugar. Quedarà com nova!!

Quan no les portis posades, sempre es bo desar-les en un lloc sec, i que no els hi toqui la llum, així es mantenen netes i sempre les tindràs a punt per lluir-les.

Què és i com tractar l’argila2022-11-25T18:43:34+00:00

L’argila es un material molt lleuger i resistent, que en condicions normals  no s’altera de forma ni color, i es per això que  no requereix cap tipus de manteniment.

Es pot mullar i fins i tot rentar amb sabó de mans neutre si en algun cas s’embruta.

Quan no les portis posades, sempre es bo desar-les en un lloc sec, i que no els hi toqui la llum, així es mantenen netes i sempre les tindràs a punt per lluir-les.

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top