Política  de venda

Com fer una comanda

La compra de les meves joies, es pot fer per comanda a la botiga on-line del web, també posant-te en contacte amb mi a traves del formulari web o mitjançant DM a les xarxes socials de Facebook i Instagram

Les  joies de la botiga on-line sempre estan en estoc en les quantitats indicades. Per la resta de joies, et confirmaré si està disponible en el moment de fer la comanda.

Formes de pagament

Podràs fer efectiu el pagament de la comanda previ enviament, mitjançant Targeta o Paypal.

Per comandes directes, també podràs fer el pagament per transferència bancaria.

En cas de cupons descompte, promocions i ofertes, aquests no seran aplicables per a peces de comandes personalitzades i/o fetes per encàrrec.

Les factures seran enviades juntament amb la comanda, llevat de que m’indiquis el contrari, com per exemple en el cas d’un regal amb enviament directe al destinatari, en aquest cas l’enviament de la factura es farà per correu electrònic al comprador.

Temps de preparació i lliurament de comandes

Les joies sempre les envio embolicades en una capseta de regal, i amb paquet protegit per tal de que us arribin en perfecte estat.

Per les comandes que no son personalitzades i amb disponibilitat d’estoc, el temps per preparar les peces i enviar-les es de 24- 48 hores en dies laborables. Per a comandes personalitzades, el termini de preparació i lliurament es a confirmar.

Enviaments

Els enviaments de les joies les faig per Correu certificat, i et faré arribar per e-mail el número de seguiment.

Els costos d’enviament van a càrrec del client, i son 4,70 € per enviaments nacionals a península i Balears i 6,90 a Europa. Per Canàries, Ceuta, Melilla i a la resta de països consulteu-me el preu.

Els terminis de lliurament de correus per paquets certificats son:

 – 3 dies hàbils en destí nacional

 – 2-4 dies hàbils en destí europeu

 – Resta de destins depèn de cada país.

Si voleu lliurament urgent de la vostra comanda, el puc fer per l’empresa de paqueteria Seur, sempre consultant el preu abans i amb la vostra confirmació. 

Si-us-plau, assegura’t que l’adreça d’enviament es la correcte, si detectes una errada un cop feta la comanda, avisa’m i procuraré solucionar-ho. Tingues en compte que un cop efectuat l’enviament, no es pot modificar ni cancel·lar. No em puc fer responsable dels costos  per comandes retornades per aquest motiu ni de segons enviaments.

No em faig responsable dels  Impostos, i taxes d’aduanes que es puguin generar per enviaments a determinats països, aquests aniran sempre a càrrec del client. 

No em faig responsable dels paquets que es facin malbé o que es perdin durant el transport, però si es el cas intentaré ajudar-te a solucionar el problema.

No em faig responsable dels retards en el lliurament per part de correus o l’empresa de transport,  ja que no depèn de mi.

Canvis i devolucions  

Totes les meves joies podràs tornar-les, excepte les que siguin personalitzades  i/o fetes per encàrrec.

En cas de voler retornar la comanda, m’ho has de comunicar per e-mail en un termini màxim de 14 dies un cop rebuda la peça.

La joia ha d’estar en les mateixes condicions que l’has rebut, i s’ha de retornar en el mateix embalatge i per correu certificat amb numero de seguiment.

Un cop m’arribi la devolució i comprovi el bon estat de la peça, et retornaré l’import total de la joia.

No s’acceptarà la devolució si la joia no està en bones condicions o ha estat utilitzada.

Els despeses d’enviament de la devolució van a càrrec del client.

En cas d’un error al preparar la comanda, en l’enviament per part meva o per defecte en la joia, les despeses de l’enviament de devolució i canvi aniran a càrrec meu.

En cas de dubte, escriu-nos un correu electrònic a info@nuriavilasis.cat